Hier komt dan wat meer informatie over deze podcastaflevering. Met shownotes, linkjes, en meer van die dingen. Je kunt er ook een uitklapbaar blokje van maken, desgewenst.

Mooi uitgelichte players

Je kunt in Perikels artikelen en pagina’s op andere pagina’s uitlichten, zoals ik hieronder doe met aflevering twee. Die krijgt dan ook gelijk een ingebouwde player erbij.

iqbal-muakhid-749549-unsplash

Aflevering twee van een podcast

Ut ullamcorper orci id diam pellentesque sollicitudin. Sed euismod eros odio, non volutpat urna commodo non. Phasellus at lectus eros. Vestibulum…

monosnap-IMG_AEEE17E8EC8E-1.jpeg-2019-02-26-11-06-39

Subscribe-banner voor iOS

Speciaal voor iOS-gebruikers zorgen we dat de pagina’s met podcast-afleveringen een banner hebben waarmee websitebezoekers zich direct op je podcasts kunnen abonneren. Want een mooie inbedding in je site is leuk, maar de meeste luisteraars gebruiken natuurlijk vooral een podcast-app om zich te abonneren.

Daarom zijn de abonneerknoppen handig (ook voor Stitcher, PocketCasts en vele andere), maar voor de populairste podcastclient – die van Apple zelf – is zo’n banner geen overbodige luxe.

Twitter Media-integratie

Ook handig: op Twitter krijgen gedeelde artikelpagina’s een rijke media-card met een embedded player. Een aflevering is dus ook op Twitter direct af te luisteren.

Icoontjes en players

Artikelpagina’s met een podcast-aflevering erin die je elders op je website uitlicht, krijgen een podcast icoontje en/of een volledige player:

Schermafdruk-2019-04-10-14.48.13

Nou, wil je ook zo’n veelzijdige Perikles-websites met podcastondersteuning? Neem contact op.

Dossier-voorbeeld